Bröllop

Möckelsnäs Herrgård är en ljuvlig och sagolik plats för bröllop! Den underbara miljön gör att inramningen är det sista ni behöver tänka på. Ta er istället tid att fundera över var ni vill gifta er och hur ni ska komma hit - kanske passar närbelägna Stenbrohult kyrka och en transport genom slingrig bokskog, eller en vigsel ute i slottsparken på strosande promenadavstånd från matsalen?

 

Restaurangens planlösning gör det möjligt att ordna både små och stora fester, med levande musik och plats för dans om ni vill. Framåt kvällen blir dessutom terrassen utanför matsalen ett extra rum, med stjärnhimlen som tak...

 

Vårt kök har flera förslag på festmenyer i olika prisklasser och erbjuder självklart vegetariska alternativ. Som alltid försöker vi använda kravmärkta råvaror från ekologiska odlingar i våra närområden.

 

Vi tar givetvis väl hand om såväl brudpar som gäster som önskar övernatta.


Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss för att bestämma en tid då vi kan tala närmre om era önskemål och vad vi kan erbjuda. Det är många detaljer att hålla reda på, men hos oss finns stor erfarenhet av att hjälpa till med det. Kom gärna ut och se er omkring och börja fundera på något av det som kan behöva pratas igenom:

Antal deltagare, varav vuxna och barn 
Finns det allergiker, vegetarianer eller andra särskilda önskemål om maten
Välkomstdrink och fotografering
Meny
Kaffe, bröllopstårta, avec
Drycker till middagen samt senare under kvällen
Nattamat
Toastmaster respektive bröllopets värdpar, bland annat med tanke på eventuella tal
Bordsplacering 
Blommor och eventuellt andra dekorationer 
Presentbord 
Dans, musik och uppträdanden 
Har ni gäster som vill övernatta och kanske kommer tidigare
Vill ni att vi ordnar rum åt er
Tider från 17:00-24:00
Små bröllopsarrangemang då det inte är över 30 gäster kan vi anordna hela året om men tyvärr har att vi inte möjlighet att arrangera större bröllop under högsommaren:

 

Bröllop

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.