Mat-1.jpg

À la carte Meny

4 Mars- 30 April 2020

 

Förätt  
Körvelsoppa  105:-
Rotsellericarpaccio,
rädisor, pesto & rucola
115:-
Örtbakade Tigerräkor,
focacciasticks & vitlökssmör
125:-
Glaserat sidfläsk,
sesamfrön & picklade grönsaker
125:-
   
Varmrätt  
Ugnsbakade betor,
fetaost & selleripuré
205:-
Fiskpanna,
beure blanc, potatis & bimi
245:-
Bakad kolja,
zucchini "spagetti" & soltorkade tomater
255:-
Majskyckling,
belugalinser, svampemulsion & majscrème
255:-
Revbensstek av nöt,
potatispuré & rostade rotfrukter
265:-
   
Dessert  

Chokladfondant,
vaniljglass

115:-

Bavaroise med smak av passionfrukt

115:-

Apelsinglass,
chokladkrisp & apelsin "caviar"

115:-

Osttallrik

chutney & knäckebröd

125:-

                                                  

 

 

Vi använder cookies Jag godkänner